Lid worden?

Hey (aanstaande) student,

Ben jij van plan om in Wageningen te gaan studeren en lijkt het jou geweldig om je aan te sluiten bij een studentenvereniging? Of ben je op dit moment al aan het studeren en heb je het idee dat je nog wat mist in je studentenleven? Pak dan nu je kans en word lid van Dei Gratia!
Dei Gratia is een christelijke studentenvereniging in Wageningen uitgaande van de CSFR. De vereniging heeft rond de 80 leden en staat voor 3 belangrijke aspecten: geloof, studiekarakter en amicaliteit. Deze aspecten komen terug in de activiteiten van Dei Gratia. Zo is er elke week een verdiepende Bijbelkring of studiekring, zijn er lezingen over allerlei onderwerpen en worden er leuke en gezellige borrels gehouden. Daarnaast zijn er ook volop mogelijkheden om je sportieve of creatieve kant te ontwikkelen tijdens wedstrijden of in commissies. Op onze vereniging staan ontmoeting, overtuiging en ontplooiing centraal. Je bent je aan het verdiepen in zowel christelijke als maatschappelijke thema’s en daarbij viert de amicaliteit hoogtij. Op deze manier leer je meer over God, meer over jezelf en maakt je vrienden voor altijd.

Lijkt Dei Gratia jou echt wat of ben je er nog niet over uit, komt dan geheel vrijblijvend naar onze open avonden om sfeer te proeven. De eerste open avond is op woensdag 14 juni en is een lezing met na afloop een gezellige borrel in één van onze dispuutshuizen. Op dinsdag 4 juli is de tweede open avond en op deze avond staat een barbecue gepland. Tijdens deze open avonden leg je al de eerste contacten met verenigingsleden en mede(beginnende)studenten.

Na de twee open avonden hebben we van woensdag 30 augustus t/m vrijdag 1 september de Eerstejaarsdagen gepland. Tijdens deze Eerstejaarsdagen volg je een gezellig, informatief programma * waardoor je al voor een gedeelte kennis maakt met de vereniging maar bovenal met je eigen (toekomstige) jaargenoten.

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze vereniging, haar leden en de activiteiten en wil je vast een voorproefje? Je kunt ons volgen op Instagram voor leuke verenigingsmomenten en om op de hoogte te blijven van nieuwe aankondigingen of activiteiten. Meld je daarnaast aan voor de open avonden of Eerstejaarsdagen door het formulier (onder deze tekst) in te vullen.

Heb je vragen over de vereniging, de aankomende (intro)activiteiten, studie of is er iets niet helemaal duidelijk, mail dan gerust naar pubcie@csfrwageningen.nl of bel ons op onderstaand telefoonnummer. We beantwoorden graag je vragen en vinden het super om jou volgend jaar ook als lid te zien van Dei Gratia.

Amicaliter,
Emma van de Berg (+31614530161)
Jesse Ruis
Geerke Knapen
Robert Donkersteeg
Lucienne Heijboer
(publiciteitscommissie 2023-2024)

* In dit programma zitten ontgroenende activiteiten verwerkt

    Heb je nog vragen of wil je je aanmelden voor de open avonden? Vul dan dit formulier in.