Lid worden?

Eerstejaarsdagen: 28-30 augustus!

Introductiedagen: 2, 4, 11 en 12 september

De waarde van het studentenleven schuilt in de aard en het niveau der nevenbezigheden. De vakstudie is bijproduct. – Godfried Bomans

Hallo, of om in amicale sfeer te blijven, yo (aanstaande) student!

Ga jij studeren in Ede of Wageningen en wil je je studententijd gelijk goed beginnen door je aan te sluiten bij een studentenvereniging? Of studeer je al en merk je dat er nog een leeg plekje in je hart is? Dan moet dat vast komen doordat je nog niet op een (of de juiste) studentenvereniging zit.
Wij zijn Dei Gratia. We zijn een christelijke studentenvereniging die uitgaat van de C.S.F.R., geplaatst in Wageningen met ongeveer 70 leden.
De belangrijkste aspecten van onze vereniging zijn geloof, studiekarakter en, zoals we probeerden duidelijk te maken in de groet, amicaliteit.
We willen dit vormgeven door middel van wekelijkse Bijbel- en studiekringen, lezingen, maaltijden, weekenden, spelletjesavonden, genietmomenten aan de Rijn en onwijs gezellige borrels. Oh en om aan je zangkunsten te gaan werken kan je natuurlijk gaan zingen onder de douche, maar je kan natuurlijk ook naar een sing-in van Dei Gratia gaan!
Tijdens al deze activiteiten is er volop gelegenheid om je te verdiepen in het christelijk geloof en actuele maatschappelijke thema’s. De amicitia viert bij ons hoogtij. Dei Gratia is een vereniging waarin ontmoeting, overtuiging en ontplooiing centraal staan. Je leert meer over God, jezelf, anderen en maakt vrienden voor het leven.

Ben je benieuwd geworden naar onze vereniging? Kom een keer langs! Er vindt op dinsdagavond 11 juni een maaltijd en pilspraat-avond plaats, speciaal voor jullie geregeld! Tijdens de pilspraat-avond kun je onder het genot van een pilsje (of wat anders natuurlijk) luisteren naar een interessant verhaal van een lid van de vereniging, in de trend van Ted Talk. Daarnaast organiseren we als Pubcie op dinsdagavond 2 juli een BBQ met voetbaltoernooi en afsluitende borrel. Ben je helemaal enthousiast geworden na de open avond, de barbecue of het bekijken van onze Facebook- en Instagrampagina en het filmpje op de site? Meld je dan aan voor de Eerstejaarsdagen. Deze vinden plaats van 28-30 augustus.

Interesse in een studie in Ede of Wageningen? Je kunt je ook aanmelden om een dagje mee te lopen met een van onze leden; zo leer je je studie, Wageningen en onze vereniging in één klap beter kennen.

Voor meer informatie en/of aanmelden voor DG-activiteiten en de Eerstejaarsdagen kun je mailen naar info@csfrwageningen.nl. Je bent van harte welkom!

Amicaliter,
Anne Waverijn
Rens van Heeringen
Lisa Waverijn
Ilke van der Linden
Tim Gruppen
(Publiciteitscommissie 2019-2020)