Lid worden?

Eerstejaarsdagen: 26-28 augustus!

Introductiedagen: 31 augustus, 2, 9 en 10 september

De waarde van het studentenleven schuilt in de aard en het niveau der nevenbezigheden. De vakstudie is bijproduct. – Godfried Bomans

Hey (aanstaande) student!

Ga jij studeren in Ede of Wageningen en wil je je studententijd gelijk goed beginnen door je aan te sluiten bij een studentenvereniging? Of studeer je al en merk je dat er nog een leeg plekje in je hart is? Dan moet dat vast komen doordat je nog niet op een (of de juiste) studentenvereniging zit.

Wij zijn Dei Gratia. We zijn een christelijke studentenvereniging die uitgaat van de C.S.F.R., geplaatst in Wageningen met ongeveer 70 leden. De belangrijkste aspecten van onze vereniging zijn geloof, studiekarakter en amicaliteit. We willen dit vormgeven door middel van wekelijkse Bijbel- en studiekringen, lezingen, maaltijden, weekenden, spelletjesavonden, genietmomenten aan de Rijn en onwijs gezellige borrels. Tijdens al deze activiteiten is er volop gelegenheid om je te verdiepen in het christelijk geloof en actuele maatschappelijke thema’s. De amicitia viert bij ons hoogtij. Dei Gratia is een vereniging waarin ontmoeting, overtuiging en ontplooiing centraal staan. Je leert meer over God, jezelf, anderen en maakt vrienden voor het leven (klinkt cliché maar het is echt zo!).

Ben je benieuwd geworden naar onze vereniging? Kom een keer langs! Op woensdagavond 17 juni hebben we een open avond met een lezing en een borrel. Daarnaast organiseren we  ook op dinsdagavond 30 juli een BBQ met voetbaltoernooi en afsluitende borrel. Ben je helemaal enthousiast geworden na de open avond, de barbecue of het bekijken van onze Facebook- en Instagrampagina en het filmpje op de site? Meld je dan aan voor de Eerstejaarsdagen. Deze vinden plaats van 26-28 augustus. Als we ivm het coronavirus ook in juni niet bij elkaar mogen komen, zoeken we alternatieven om jullie kennis te laten maken met de vereniging. Stuur dus vooral een mailtje als je interesse hebt, dan houden we je op de hoogte! Helaas kunnen we in deze tijd geen meeloopdag aanbieden, maar stel je vragen gerust. We willen je graag helpen, of het nou gaat om de vereniging, je studie, of nog wat anders.

Voor meer informatie en/of aanmelden voor DG-activiteiten en de Eerstejaarsdagen kun je mailen naar pubcie@csfrwageningen.nl. Je bent van harte welkom!

Amicaliter,

Amicaliter,
Ilke van der Linden
Hermen Buitenhuis
Maria Quaak
Judith Kramer
Hannah Boogaard

(Publiciteitscommissie 2020-2021)

Publiciteitscommissie

Vul dit formulier in als je meer informatie wil of als je je wilt aanmelden voor DG-activiteiten en de Eerstejaarsdagen. Je adres wordt alleen gebruikt om een uitnodigingskaartje te sturen.