Lid worden?

Open avonden
– Online open activiteit: 17 juni
– BBQ: 2 juli

Eerstejaarsdagen: 26-28 augustus
Introductiedagen: 31 augustus, 2, 9 en 10 september

De waarde van het studentenleven schuilt in de aard en het niveau der nevenbezigheden. De vakstudie is bijproduct. – Godfried Bomans

Hey (aanstaande) student!

Ga jij studeren in Ede of Wageningen en wil je je studententijd gelijk goed beginnen door je aan te sluiten bij een studentenvereniging? Of studeer je al en merk je dat er nog een leeg plekje in je hart is? Dan moet dat vast komen doordat je nog niet op een (of de juiste) studentenvereniging zit.

Wij zijn Dei Gratia. We zijn een christelijke studentenvereniging die uitgaat van de C.S.F.R., geplaatst in Wageningen met ongeveer 70 leden. De belangrijkste aspecten van onze vereniging zijn geloof, studiekarakter en amicaliteit. We willen dit vormgeven door middel van wekelijkse Bijbel- en studiekringen, lezingen, maaltijden, weekenden, spelletjesavonden, genietmomenten aan de Rijn en onwijs gezellige borrels. Tijdens al deze activiteiten is er volop gelegenheid om je te verdiepen in het christelijk geloof en actuele maatschappelijke thema’s. De amicitia viert bij ons hoogtij. Dei Gratia is een vereniging waarin ontmoeting, overtuiging en ontplooiing centraal staan. Je leert meer over God, jezelf, anderen en maakt vrienden voor het leven (klinkt cliché maar het is echt zo!).

Ben je benieuwd geworden naar onze vereniging? We hebben onze twee leuke open avonden al achter de rug, maar om je in deze tijd van corona en tijdens de zomervakantie alsnog een indruk te geven van onze gezellige vereniging hebben we diverse vlogs gemaakt. Hierin vertellen onze leden over de verschillende activiteiten, wat er zo leuk is aan Dei Gratia en nog veel meer over het studentenleven. Volg ons op Facebook of Instagram of kijk op YouTube om ze te bekijken en om op de hoogte te blijven van nieuwe vlogs. En als je vragen hebt, stel ze gerust. We willen je graag helpen, of het nou gaat om de vereniging, je studie, of nog wat anders.

Ben je helemaal enthousiast geworden na de open avond, de barbecue of het bekijken van onze Facebook- en Instagrampagina en het filmpje op de site? Meld je dan aan voor de Eerstejaarsdagen. Deze vinden plaats van 26-28 augustus. De eerste twee weken van het studiejaar hebben we vier introductieavonden, op 31 augustus, 2, 9 en 10 september. Je leert de vereniging kennen door verschillende activiteiten mee te maken, onder andere de openingsborrel, een Bijbelkring, en een studentikoze maaltijd.

Voor meer informatie en/of aanmelden voor DG-activiteiten en de Eerstejaarsdagen kun je het formulier hieronder invullen of mailen naar pubcie@csfrwageningen.nl. Je bent van harte welkom!

Amicaliter,

Ilke van der Linden
Hannah Boogaard
Hermen Buitenhuis
Maria Quaak
Judith Kramer

(Publiciteitscommissie 2020-2021)

Publiciteitscommissie

Heb je nog vragen of wil je je aanmelden voor de Eerstejaarsdagen of introductieavonden? Vul dan dit formulier in.